Vanaf 2016 maak ik digitale tekeningen, ruimtelijke wandobjecten en kleine driedimensionale objecten. De kunstwerken zijn uitgevoerd in perspex, karton en in staal.

uit 2016 tot 2022 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Raketten van karton en drukinkt

2022

Geinspireerd door de drukvormen waarmee ik mijn prenten maak, zijn deze ruimtelijke raketten in uiteenlopende vormen en kleuren ontstaan. Ze zijn gemaakt van karton en bewerkt met drukinkt. Elke raket is daardoor anders. De prijzen varieren tussen de 40 en 80 euro, afhankelijk van het formaat. 

Zeppelins, ruimteschepen en onderzeeboten in een doosje

2021

Het onstond tijdens project Raamwerk I en kreeg een eigen leven: zeppelins, onderzeeboten en raketten die door een ruit kunnen vliegen. En een mooi doosje als droogdok of hangaar om het in te bewaren. Heb je interesse? Neem even contact op voor de details. Prijzen vanaf 35 euro.    

Druppels

2017

Een klein wandobject in zwart mat perspex. Het object hangt iets vrij van de muur en met een veranderend licht, ontstaat er steeds een andere schaduwwerking. Hierdoor krijgt het kunstwerk steeds weer een nieuwe dimensie. De oplage is 3.

Onderzeeƫr

2017

Een klein wandobject in zwart mat perspex. Het object hangt iets vrij van de muur en krijgt daardoor een eigen schaduwwerking. De oplage is 3.

Variatie 3

2017

Een digitale tekening met een variatie op het thema zeppelin en onderzeeër. De prijs (vanaf 175 euro) is afhankelijk van de gekozen presentatievorm. Oplage 3

Variatie 13

2017

Een digitale tekening met een variatie op het thema zeppelin en onderzeeër. De prijs (vanaf 175 euro) is afhankelijk van de gekozen presentatievorm, zoals een montage op dibond of een print op artpaper. Oplage 3

Liner 1

2017

Een klein wandobject in zwart mat perspex uit de serie liners. De oplage van 3 is inmiddels uitverkocht. 

Liner 2

2017

Een wandobject uit de serie liners. Oplage 3

onderzeeboot

2019

Ik maakte dit wandobject in mat zwart perspex voor een particuliere opdrachtgever. 

Kus

2017

Een klein wandobject in zwart mat perspex. Het object hangt iets vrij van de muur en krijgt daardoor een eigen schaduwwerking. De oplage is 3.

Vervoer

2017

Een wandobject in perspex. Oplage 3

Twins

2017

Een wandobject uit de serie zeppelins en onderzeeërs, uitgevoerd in roestvrij staal. Het kunstwerk is inmiddels verkocht.

Labyrint

2016

Een klein wandobject in hout. Het gaat over het verstrikt raken in jezelf.