Deze werken op papier zijn gedrukt, gerold, gestempeld. De prenten zijn in een serie gedrukt, waarbij elk exemplaar een andere kleurstelling heeft. Ze zijn dus allemaal uniek. Een aantal prenten is op dibond bevestigd en is direct gereed om op te hangen. Heb je interesse in een bepaald exemplaar, neem dan even contact op. Dan kijk ik of de betreffende prent nog beschikbaar is.

uit 2019 tot 2022 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Astronaut 5

2022

Deze avonturen hoogdrukprent is in een oplage van 9 verschillende uitvoeringen gedrukt. Dit is nummer 5 van negen exemplaren.

Astronaut

2022

Deze hoogdrukprent is in negen verschillende uitvoeringen gedrukt. De grootte van de autronaut en de detaillering en de kleurstellingen verschillen daarbij. De prenten zijn tot en met de schepranden gedrukt. Heb je interesse in een bepaalde uitvoering, neem even contact op. Dan kijk ik of het gewenste exemplaar nog beschikbaar is. 

Co-Piloot 7

2020

Luchtvaartpionier Amelia Earhart is de inspiratie voor deze hoogdrukprent. De prent is in drie verschillende uitvoeringen gemaakt, waarbij er onderling ook weer verschillen zijn. In het totaal zijn er elf variaties van deze prent gedrukt. Heb je interesse in een andere uitvoering, neem even contact op. Dan laat ik zien welke andere versies er nog meer zijn. 

Propeller piloot 5

2019

Deze hoogdrukprent is in een oplage van 20 variaties gedrukt. Dit is nummer 5.

Propeller piloot

2019

Deze prenten zijn in een serie van twintig verschillende exemplaren gedrukt. Heb je interesse in een bepaalde uitvoering, neem even contact op. Dan kijk ik of het gewenste exemplaar nog beschikbaar is. 

Zweven 8

2019

Deze prent is één van de acht variaties uit de serie 'zweven'. Dit is nummer acht.

Zweven

2019

Deze prenten zijn in een serie van acht verschillende exemplaren gedrukt. Heb je interesse in een bepaalde uitvoering, neem even contact op. Dan kijk ik of het gewenste exemplaar nog beschikbaar is. 

De walrus 4

2019

Deze onderzeebotenprent is in vier delen gedrukt van 37,5 cm x 37,5 cm. Er zijn 8 verschillende variaties. Dit is nummer 4.

De walrus

2019

Deze walrus heb ik in acht variaties gedrukt. De hoogdrukprent bestaat uit vier losse onderdelen die op dibond zijn geplakt. De schepranden steken iets over. De prent hangt 'zwevend' tegen de wand. Heb je interesse in een bepaalde uitvoering, neem even contact op. Dan kijk ik of het gewenste exemplaar nog beschikbaar is. 

Sigaar 5

2019

Deze hoogdrukprent van een zeppelin is in vier onderdelen gedrukt en daarna aan elkaar bevestigd. Dit is nummer 5 uit de serie van acht verschillende uitvoeringen.

Sigaar

2019

Deze zeppelins heb ik in een serie van acht exemplaren gedrukt. De prenten bestaan elk uit vier losse delen die op dibond zijn geplakt. De schepranden vallen iets over de rand, waardoor de drager niet zichtbaar is. De prentt hangt 'zwevend' tegen de muur. Heb je interesse in een bepaalde uitvoering, neem even contact op. Dan kijk ik of het gewenste exemplaar nog beschikbaar is. 

Zeppelin in constructie 1

2019

Deze royale prent is onderdeel van een serie 'Zeppelinconstructie' Deze prent is op dibond geplakt en wordt zwevend gepresenteerd. Dit is nummer 1.

Zeppelin in constructie

2019

Deze prent is in een oplage van acht verschilllende exemplaren gedrukt. Heb je interesse in een bepaalde uitvoering, neem even contact op. Dan kijk ik of het gewenste exemplaar nog beschikbaar is. 

Pick & Mix

2019

Een serie kleine hoogdrukprentjes die los gekocht kunnen worden ( 35 euro per stuk) . De prentjes zijn op een zwevend ophangsysteem bevestigd en blijven dus iets van de muur zwevend hangen. Heb je interesse in een bepaalde uitvoering, neem even contact op. Dan kijk ik of het gewenste exemplaar nog beschikbaar is.